dijous, 14 d’abril del 2011

els llums s'han apagat, han tret el pastís....

Bon dia a tothom.

"els llums s'han apagat, han tret el pastís, aplaudien els pares, els tiets, els amics (...) que demani un desig, que demani un desig..."*

Avui m'he despertat a quarts de 5 i he començat a pensar en coses de la vida... :)))) i al final he pensat ostres ja que no pots dormir d'alguna cosa ha de servir aquesta matinada, doncs entrenar no em ve degust, el llit ja fa molts minuts que hi soc, cony doncs mira deixo la junta :)))).

I aquí estic escoltant els fantàstics Manel.

No se, fa quatre, cinc anys, per que el temps passa volant i no tinc ganes de comptar, que vaig decidir agafar la continuïtat de la junta de la secció de triatló del CN Terrassa. En aquells moments per mi va ser un repte que amb les noves incorporacions posteriors es va tornar un font d'enriquiment brutal.

Actualment tenim una secció que professionalment fins i tot, sota el meu parer gràcies a la junta i tots aquells membres de la secció que col.laboren cada un com pot, la fan quasi perfecta. Molts clubs on els seus treballadors si guanyen la vida ja voldrien tenir un eficiència i eficàcia com la que tenim en aquesta secció gràcies a la iniciativa, il.lussió i ganes de totes les persones implicades.

Per mi aquesta secció és i ha estat tant important, que quan obro l'ordinador el primer que faig es mirar si tinc algun correu de la secció... per cert no gaire difícil que no sigui així.

Doncs res mes que seguiré com qualsevol de vosaltres vinculat a la secció com un membre més i evidentment seguiré aportant els meus granets de sorra (butlletí, patrocinado i el que calgui i sigui possible...) per que si no fos així, gràcies a l'aportació de cada membre que te ganes de fer quelcom més que ser aquí, aquesta secció no existiria.

Respecta a la junta actual i sobretot a l'Isma només puc tenir paraules d'agraiment i admiració. He aprés moltíssim veient altres formes de fer, pensar, compartir, ha estat una gran font de coneixament, compartint quelcom. La gran sort de compartir experiències en esdeveniments com la de pertanya aquesta junta, es que a qui ningú te que demostrar res i tothom dona el que te sense res a canvi, senzillament per que vol i es en aquesta situació que surt la veritable essència del ésser humà.... donar-ho tot a canvi de res.

Una abraçada molt forta a tots.... i seguim compartint.

*Tema dels Manel "Aniversari"

1 comentari:

  1. Hola company.

    L'admiració i agraïment te la retorno pero multiplicada per un factor bastant gran. Com no sóc massa llest, i dire "n".

    Has fet una tasca increible construint uns ciments sólids i una estructura a base de terratrèmols sobre la qual anar fent els tancaments i resta de detalls decoratius del que a dia d'avui està essent un preciós edifici, que és la nostra secció.

    Penso que tancar etapes a la nostra vida de la forma que tu ho fas (amb el que ara sentim tant a parlar, excel·lencia), doncs és per sentir-se orgullós.

    Gràcies pel compartit i pel que ens queda encara...

    Isma

    ResponElimina